Pay-per-use

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ze toegang te bieden tot onze nieuwste Wassenburg-technologie, bieden we nu ook pay-per-use-oplossingen aan. Dankzij onze ervaring op het gebied van reprocessing van endoscopen en ons grote distributie- en servicenetwerk, kunnen we een volledige oplossing bieden die is gericht op het faciliteren van uw dagelijkse werkzaamheden en werkstroom.

Zonder beperkingen

De markt voor medische instellingen verandert snel wereldwijd. Doordat er meer patiënten zijn maar de budgetten krimpen, worden medische instellingen gedwongen om te zoeken naar nieuwe technologieën en alternatieve bedrijfsmodellen. In zo’n veeleisende omgeving kan het begroten van de financiering voor nieuwe apparatuur een uitdaging zijn. Apparatuur op basis van pay-per-use is een aantrekkelijk alternatief voor kopen: het biedt voordelen voor het kasbeheer met minimale risico’s.

Met de focus op veiligheid

We merken dat er een duidelijke verschuiving plaatsvindt in het economische klimaat en de uitdagingen waar onze klanten voor staan om hun patiënten de beste zorg te kunnen bieden. De zorgkwaliteit en verwachtingen van patiënten zijn hoger en concurrentiegerichter dan ooit tevoren. Maar ook restricties en verminderingen van het budget zijn dagelijkse kost. Met de pay-per-use-oplossing van Wassenburg hopen we deze budgettaire beperkingen weg te nemen, zodat we ons samen kunnen blijven richten op de patiëntveiligheid bij de herverwerking van endoscopen.

Operationeel en betaling op basis van gebruik

Pay-per-use-opties zijn all-in: ze omvatten het gebruik van apparatuur, proceschemicaliën en verbruiksartikelen, preventief en correctief onderhoud en de opleiding van personeel.

Verbeter uw kasbeheer

Met pay-per-use is geen groot voorafgaand investeringskapitaal vereist. Uw kapitaal blijft behouden, uw kasbeheer wordt verbeterd en eventuele financiële belemmeringen spelen geen rol, zodat u eenvoudiger toegang krijgt tot nieuwe technologie.

Geen eigendom

Alle bedrijfskosten, waaronder onderhoud, updates en reparaties, worden door Wassenburg betaald, zodat u zich kunt concentreren op het gebruik.

Voorspelbaarheid

Als u maandelijks vooraf betaalt op basis van uw behoeften, is het budget voorspelbaar en eenvoudig te beheren.

Praktisch

Pay-per-use levert een transparant maandelijks overzicht van de bedrijfskosten van de apparatuur binnen de afdeling – een alles-in-één-oplossing.

Flexibiliteit

Pay-per-use is een gepersonaliseerde oplossing, afgestemd op uw behoeften. U kunt deze afstemmen op uw huidige en toekomstige (financiële) situatie. Zo ervaart u een ongeëvenaarde flexibiliteit.