Totaaloplossing

Bij Wassenburg weten we dat een schone en gedesinfecteerde endoscoop een belangrijke vereiste is om de veiligheid voor iedere patiënt en bij iedere procedure te kunnen verzekeren. Maar we doen nog veel meer: wij bieden een volledig gamma systemen, verbruiksproducten en diensten aan voor alle aspecten van de herverwerkingscyclus van endoscopen – een totaaloplossing.

Apparatuur

Onze reinigings-/desinfectiemachines en droogkasten reinigen en desinfecteren; daarna drogen, conditioneren en bewaren ze het materiaal volgens de strengste normen die er zijn. Elk stap in het proces wordt ondersteund en bewaakt door software die instaat voor traceerbaarheid en beheer. Elke stap wordt dus gecontroleerd, waardoor we over eenvoudig toegankelijke en volledige gegevens beschikken.

Proceschemicaliën

Wassenburg biedt een volledig gamma detergenten en desinfecteermiddelen die speciaal ontwikkeld werden voor de apparatuur van WASSENBURG®. Alle combinaties (van chemicaliën en apparatuur) worden getest volgens de recentste standaarden. De resultaten van deze tests bewijzen de doeltreffendheid van het schoonmaak- en desinfectieproces.

Opleiding en ondersteuning

Opleiding en ondersteuning zijn essentieel voor onze totaaloplossing. Wij organiseren opleidingsprogramma’s voor ziekenhuispersoneel en voorzien onderhoud en validatie om ervoor te zorgen dat uw uitrustingen uitstekend en zonder onderbrekingen functioneren.

Financiële dienstverlening

Wij bieden financiële diensten aan die zijn aangepast aan uw financieringsbehoeftes.